Søndag, 10. april 2022 — af Ulrik Ulriksen

Spændende fortællinger får Athena og Henrik til at spidse ører

Prinsesse Athena og prins Henrik
Prinsesse Athena og prins Henrik
Foto: Hanne Juul
For prins Joachim og prinsesse Maries børn er det altid spændende at lytte til deres forældre, som er gode til at fortælle om stort og småt.

Prins Joachim og prinsesse Marie nyder familielivets glæder i Paris i Frankrig, hvor de bor med deres to børn prinsesse Athena, 10 år, og prins Henrik 12 år.

Både Joachim og Marie er gode til at tale med deres børn om stort og småt, og det er for eksempel vigtigt for dem at fortælle Athena og Henrik om noget af det, der sker ude i verden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Henrik og Athena lytter til Marie og Joachim

Netop dette har prinsesse Marie netop været inde på i et eksklusivt interview med BILLED-BLADET på arbejdsrejsen til Cambodja i sidste uge.

– Jeg synes, det er meget vigtig at tale med vores børn om alt, hvad der sker i verden, og naturligvis, når jeg kommer hjem efter sådan en rejse, så skal jeg dele mine oplevelser, vise det med nogle billeder. Det er meget vigtigt, for jeg synes, at det også er en del af deres udvikling, siger prinsesse Marie og har mere på hjerte om dette tema.

Forældre har et ansvar

– Vi som forældre skal og har et ansvar for at hjælpe dem og give de rigtige redskaber, så børnene kan blive gode mennesker i fremtiden. Tage de rigtige beslutninger, så vi taler meget med vores børn, og vi elsker at dele vores historier. Vi er en meget tæt familie, kommer det fra prinsessen, der mere end antyder, at Athena og Henrik nyder at lytte til deres forældre.

Prinsesse Marie, prins Henrik, prinsesse Athena og prins Joachim
Prinsesse Marie, prins Henrik, prinsesse Athena og prins Joachim
Foto: Hanne Juul

Sådan laver man sprødstegte græshopper

Prinsesse Marie har i øvrigt også haft en madopskrift med hjem til børnene efter rejsen til Cambodja.

– Nu har jeg selv lært, hvordan man tilbereder græshopper – og jeg tager opskriften med hjem, skrev prinsesse Marie i sin digitale dagbog efter en begivenhedsrig dag med sprødstegte græshopper på menuen i en landsby udenfor Phnom Penh.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden