Tirsdag, 3. november 2020 - af Ulrik Ulriksen

Speciel dag i kongehuset: Alt er aflyst

Kronprins Frederik og dronning Margrethe

Kronprins Frederik og dronning Margrethe

Foto: Martin Høien
Det danske kongehus tager corona-situationen meget alvorlig og er dermed et godt eksempel for resten af nationen.

I dag er en ret bemærkelsesværdig dag, hvis man følger kongehuset tæt.

Denne tirsdag bød således som udgangspunkt på flere officielle opgaver, og både dronning Margrethe og kronprins Frederik skulle på denne dag have repræsenteret kongehuset i forskellige officielle sammenhænge.

Margrethe og Frederik tvunget til aflysninger

Alle opgaver er dog blevet aflyst på baggrund af corona-situationen og de mange restriktioner, som danskerne skal respektere for at hindre smitte i at sprede sig.

Dronning Margrethe skulle have overrakt pris

Dronning Margrethe skulle i dag klokken 15.00 have overrakt Ebbe Muncks Hæderspris 2020 ved en højtidelig begivenhed på Christiansborg Slot, og bare et par timer senere skulle dronningen have været til stede ved Haandværkerforeningens Medaljeoverrækkelse i Cirkusbygningen i København.

Ingen af de festlige begivenheder bliver dog til noget for dronning Margrethe på grund af corona-situationen.

Frederik droppede jagt

Kronprins Frederik skulle her til morgen og det meste af dagen have været vært ved Kongejagten i Gludsted Plantage i Jylland, men også denne traditionsrige begivenhed måtte aflyses.

Skulle have været i Holland

Desuden skulle kronprinsesse Mary og kronprins Frederik faktisk i dag have været i Holland som spydspidser for et dansk erhvervsfremstød, men dette besøg blev i meget god tid aflyst, og man håber på at gennemføre det ved en senere lejlighed.

Frederik holdt flot tale

Kronprins Frederik har dog netop deltaget i et virtuelt erhvervsfremstød til Holland, og i den forbindelse holdt han mandag morgen en fremragende åbningstale rettet til Hollandske politikere og erhvervsspidser.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden