Torsdag, 31. marts 2022 - af Marianne Singer

Står sammen i tykt og tyndt: Kronprinsesse Mary genforenet med australsk bedsteveninde

Kronprinsesse Mary og Amber Petty. 

Kronprinsesse Mary og Amber Petty. 

Foto: Martin Høien og Lars H. Laursen
Kronprinsesse Mary er blevet spottet i den australske storby Melbourne, hvor hun hygger sig med sin bedste veninde gennem mange år, Amber Petty. De to har stået sammen i tykt og tyndt gennem alle årene.

Kronprinsesse Mary blev i denne uge spottet i den australske storby Melbourne sammen med sin bedsteveninde Amber Petty. 

De to veninder har kendt hinanden helt tilbage fra 1990'erne, hvor de arbejdede sammen i netop Melbourne. 

Glædeligt gensyn

Gensynet med Amber er uden tvivl en kæmpe glæde for begge parter.

Således fortalte Amber, der er kendt som radiovært og blogger, i starten af 2020 til den australske tv-station 7News, hvordan det ændrede hendes liv for altid, da Mary, der dengang hed Donaldson, flyttede til Danmark og blev gift ind i den danske kongelige familie.

Foto: Aller Media

Blev usikker

Efter Amber Petty, sammen med kronprinsesse Marys søstre, Jane og Patricia, var brudeterne ved kronprinsparrets bryllup i København den 14. maj 2004 fulgte en lang række op- og nedture, inden hun fik det bedre igen, blandt andet gennem den spirituelle verden.

Foto: Ulla Aue

For med det at være Marys veninde fulgte en masse opmærksomhed, der blot forstærkede den usikkerhed, som hun på det tidspunkt kæmpede med.

Og så forklarer Amber Petty i interviewet, at det kongelige bryllup gjorde en ende på det venskab, som hun dengang havde med Mary.

Foto: Martin Høien

Kunne ikke være anderledes

Som hun siger, kan det næsten ikke være anderledes, når din bedste veninde flytter til et andet land og skal finde sig til rette i et nyt miljø.

– Vi er stadig meget, meget tætte i dag, så jeg mistede hende ikke – men jeg mistede det, som  vi havde haft sammen, og jeg elskede det, som vi havde sammen. Vi var så tætte, og vi kunne tale om hvad som helst hvor som helst – og det blev taget fra mig, lyder det ærligt fra Amber Petty i interviewet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Spirituel rejse 

Hele oplevelsen endte med at sende Amber Petty ud på en spirituel rejse, der hjalp hende igennem den svære periode, blandt andet med healing.

Undervejs åbnede hun også sin egen tarotkort-forretning, The Tarot Tea House, hvor hun arbejder sammen med flere tarotlæsere.

Derudover udkom hun i 2021 med bogen "This is Not a Love Song". 

Stadig tætte

I april sidste år fortalte hun til magasinet Stellar, hvordan hun tacklede det surrealistiske ved, at hendes bedste veninde fandt sammen med en prins ved bare at se dem, som to mennesker, der er blevet forelskede og har valgt at tilbringe resten af deres liv sammen.

Derudover fortæller hun i interviewet, ifølge Daily Mail, at kronprinsessen har læst hendes bog, at de er "soulmates" og stadig er tætte, selvom de bor så langt fra hinanden. 

Foto: Lars H. Laursen

Så nære er de

Hvor nær en veninde Amber Petty er, ses tydeligt i kronprins Frederik-biografien "Under Bjælken" af Jens Andersen, hvor hun og Hamish Campbell er de eneste australske venner, der medvirker i bogen.  Amber var da også en af de første Mary ringede til, efter hun havde mødt kronprins Frederik i Sydney i 2000.

 

 

 

 

 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden