Svær beslutning: Dronning Margrethes julemøde aflyst

Dronning Margrethe. 

Dronning Margrethe. 

Foto: Hanne Juul
Dronning Margrethe skulle efter planen have været til et hyggeligt julemøde på Nationalmuseet torsdag aften, men det er nu aflyst.

Tidligere torsdag kom det frem, at kronprinsesse Mary som formand for Mary Fonden havde aflyst den store julereception hjemme i Frederik 8.s Palæ, som du kan læse her:

Og nu er også et julearrangement, som dronning Margrethe skulle have deltaget i torsdag aften blevet aflyst. 

Svær beslutning

Dronning Margrethe skulle have deltaget i Det Kgl. Danske Geografiske Selskabs julemøde på Nationalmuseet, men det er blevet besluttet at udskyde mødet til et senere tidspunkt, skriver generalsekretær Andreas Egelund Christensen i en mail til BILLED-BLADET. 

"Ledelsen i Det Kongelige Danske Geografiske Selskab har her til formiddag taget beslutning om at aflyse julemødet i aften, set i lyset af gårsdagens pressemøde vedr. de nye retningslinjer for coronasituationen.

Det er en svær beslutning som er taget ud fra et forsigtighedsprincip og rettidig omhu for gæster og Kongehus" skriver Andreas Egelund Christensen og understreger i samme mail, at der allerede nu bliver arbejdet på at finde en ny dato for afholdelse af arrangementet på et senere tidspunkt. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Spændende tema

Det Kgl. Danske Geografiske Selskab har til formål at fremme kendskabet til Jorden og dens beboere og udbrede interessen for geografisk videnskab.

I samarbejde med Nationalmuseet afholder selskabet hvert år et julemøde, og i år skulle temaet have været "Dansk Ekspeditionshistorie".

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden