TILLYKKE: Prinsesse Nathalie fylder 44 år

Foto: Hanne Juul
Prinsesse Benedikte og prins Richards yngste kan i dag fejre sin fødselsdag.

Det er bare tre dage siden, at der var stor fest i Christian VII's palæ på Amalienborg. Prinsesse Benedikte rundede 75 år og den kongelige familie var samlet til middag i palæets riddersal.

Helt så stor fejring bliver der næppe for prinsesse Nathalie, som i dag torsdag fylder 44 år.

Prinsessen Nathalie er prinsesse Benedikte og prins Richards yngste barn, og hun kom til verden i København den 2. maj 1975. Klar til at byde hende velkommen i familien var de to storesøskende prinsesse Alexandra og prins Gustav.

Prinsesse Nathalie stiller op for Danmark

Prinsessen er vokset op på slottet Berleburg i Tyskland, men har siden 1998 været dansk statsborger. Derfor har prinsessen også stillet op for Danmark i flere omgange i hestedressur. Blandt andet i 2008 under OL i Beijing, hvor prinsessen kom hjem med en bronzemedalje efter en suveræn opvisning på hesten Digby.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Foto: Birger Storm

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Samme hest spillede i øvrigt en vigtig rolle, da prinsesse Benedikte forleden blev fejret i Kolding i lørdags. Her red Nathalie ind på selvsamme hest, hvilket udløste tårer hos dagens fødselar.

Prinsesse Nathalie er gift med Alexander Johannsmann og sammen med ham har hun børnene Konstantin og Louisa.

I denne uges BILLED-BLADET kan du læse alt om den flotte 75-års fejring af prinsesse Benedikte og se alle de mange gæster og flotte kjoler.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden