Mandag, 27. februar 2023 — af Ulrik Ulriksen

Tog varmt imod 400 gæster og blev klappet til bords: Mary og Frederik var aftenens store stjerner

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik i Indien.
Video: Hanne Juul /Journalist: Ulrik Ulriksen
For kronprinsparret var det en stor ære at være værter for et brag af en festmiddag i New Delhi.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary tog varmt imod 400 gæster, da der var dansk-indisk Grand Dinner i haven ved kronprinsparrets hotel i New Delhi.

Kronprinsparret havde markante hovedroller til Grand Dinner i anledning af det danske erhvervsfremstød i Indien, og Mary stjal fra første fløjt billedet i en underskøn dansk designet kjole.

De diplomatiske relationer mellem Danmark og Indien blev her til aften fejret med manér, og kronprinsparret var værter for festen på vegne af den danske ambassade i Indien.

Mary og Frederik tog sammen med ambassadør Freddy Svane og fru Lise imod de godt 400 danske og indiske gæster, som blev budt på en fornem middag med vegetarmad inspireret af danske og indiske ingredienser.

Mary og Frederik klappet til bords

Ved middagen, som blev afviklet under åben himmel i haven ved kronprinsparrets New Delhi-hotel deltog repræsentanter fra de 38 deltagende danske virksomheder ligesom udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen og klima-, energi- og forsyningsminister Lars Aagaard også deltog.

Til Grand Dinner fik de deltagende danske virksomheder mulighed for at invitere udvalgte forretningsforbindelser til middagen, som fandt sted aftenen inden åbningen af det danske erhvervsfremstød, hvor det drejede sig om den grønne omstilling med særligt fokus på vand og energi under overskriften ”Partners for Green and Sustainable Progress”.

Kronprinsparret nød mad og musik

Efter at have taget imod gæsterne ved en såkaldt receiving line, gik kronprins Frederik og kronprinsesse Mary som de sidste til bords.

Mary og Frederik blev af de 400 stående gæster klappet til deres borde, hvor de sad godt og nød en aften med dansk indisk mad og såmænd også dansk-indisk fusionsmusik leveret af RagaJazz.

Maden og de indiske hvid- og rødvine var et hit, og det var bestemt også et hit, da RagaJazz spillede en indisk inspireret jaxzzudgave af ”Solen er så rød, mor”.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden