Onsdag, 23. februar 2022 — af Ulrik Ulriksen

Topmøde på Amalienborg: Derfor er det så stor en dag for kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
For kronprinsesse Mary er det en meget vigtig onsdag i København, og der vil være fuld fokus på Mary og hertuginde Catherine af Cambridge fra hele verden.

Kronprinsesse Mary skal i dag klokken 11.45 møde hertuginden af Cambridge, der arbejder med flere af de samme fokusområder som kronprinsessen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mary skal sammen med dronning Margrethe tage imod deres britiske æresgæst i Christian IX’s Palæ på Amalienborg, og herefter vil Mary og Kate spadsere over slotspladsen til Frederik VIII’s Palæ, hvor kronprinsessen og hertuginden vil nyde en frokost sammen.

Mary og Kate tiltrækker sig stor opmærksomhed

Netop modtagelsen i dronningens palæ samt den særlige spadseretur over slotspladsen vil tiltrække sig opmærksomhed fra medier over hele verden, og England stiller med et kæmpe hold af fotografer, der leverer billeder til London og resten af England samt mange, mange andre lande, og også BILLED-BLADETs egne fotografers pletskud fra begivenheden på Amalienborg vil være i høj kurs over hele kloden.

Derfor er det vigtigt, at alt forløber godt for kronprinsessen som overordnet vært for Kate, efter de har forladt dronningens palæ.

På arbejdsbesøg sammen

Efter den sikkert hyggelige frokost i kronprinsparrets palæ skal kronprinsessen og hertuginden på arbejdsbesøg på et krisecenter i København for at se nærmere på Mary Fondens arbejde.

Også dette programpunkt har en helt speciel betydning for kronprinsessen, der med Mary Fonden på mange måder er et forbillede for det arbejde, som hertuginde Kate er i gang med i sin fond The Royal Foundation Centre for Early Childhood, som hun lancerede i 2021.

BILLED-BLADET sender live

I dag sender BILLED-BLADET live fra Amalienborg Slotsplads, når kronprinsesse Mary og hertuginde Kate ca. klokken 12.00 sammen går fra dronningens palæ over slotspladsen til Frederik VIII’s Palæ.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden