Tvillinger i topform: Josephine og Vincent klar til fødselsdag

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

Kronprinsparrets to yngste børn fylder seks år søndag den 8. januar, og prinsesse Josephine og prins Vincent har fået en skøn optakt til deres store dag.

Torsdag, 5. januar 2017 - af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Josephine og prins Vincent har fået en forrygende optakt til deres seks-års fødselsdag søndag 8. januar. Tvillingerne har nemlig nydt en skøn juleferie sammen med deres forældre kronprinsparret samt deres ældre søskende prins Christian, 11, og prinsesse Isabella.

December måned var en lang gang familiehygge med ture i Tivoli, koncert i Esajas Kirken, juleaften på Marselisborg Slot samt en festlig nytårsaften.

Interessant udvikling

Sammen med kronprinsesse Mary og kronprins Frederik, storebror Christian og storesøster Isabella føler Josephine og Vincent sig meget trygge. Det har været tydeligt at se - især over det seneste halve års tid - at tvillingerne virkelig har gennemgået en interessant udvikling.

SE VIDEOEN: To prinsesser let på tå: Josephine og Isabella dansede juleballet ud af Tivoli

En udvikling der sikkert er blevet hjulpet godt på vej af det pædagogiske arbejde i prinsesse Josephine og prins Vincents børnehave i København, hvor man gennem blandt andet sang, musik og dans arbejder meget med udvikling af de sociale kompetencer.

Josephine og Vincent fejret af familien

Josephine og Vincent plejer på deres fødselsdag at blive fejret af den nærmeste familie. Dronning Margrethe kigger normalt forbi på dagen, og også flere af Mary og Frederiks nære venner med deres børn plejer at være på gæstelisten til fødselsdagsfestivitas. De senere år har der været fest for tvillingerne i Frederik VIII's Palæ på Amalienborg.

Læs i denne uges udgave af BILLED-BLADET den store artikel om hele Danmarks prinsesse Josephine og prins Vincent, der snart fylder seks år.