Søndag, 3. juni 2018 - af af Trine Larsen

Varm velkomst: Dronningen kom sejlende til festgudstjeneste

Dronning Margrethe

Dronning Margrethe

Foto: Claus Fisker
Dronning Margrethe ankom tidligt i morges sejlende til Fredericia med kongeskibet Dannebrog for at deltage i 350-års jubilæet i Sct. Michaelis Kirke.

Majestæten havde tilbragt natten på kongeskibet, mens det sejlede fra Aarhus Havn, hvor det lå klar, da dronningen vendte tilbage efter et besøg på Skovgaard Museet i Viborg i går.

 

Mange stod på kajen

Da dronningen Margrethe gik i land i Fredericia Havn, havde mere end 1000 morgenfriske taget opstilling for at byde dronningen velkommen.

Derefter kørte majestæten til det flotte jubilæum i den 350 år gamle, nyrenoverede Sct. Michaelis Kirke. Den var da også et besøg værd, og alle sejl var sat til i kirken, hvor sogne- og garnisonspræst Kristoffer Simonsen stod klar til at modtage dronningen.

Grev Ingolf og grevinde Sussie var med

Alle kirkens 400 pladser var optaget til festgudstjenesten, hvor også grev Ingolf og grevinde Sussie deltog.

Dronningen og gæsterne kunne opleve både gospelsang, en vittig provst Børge Munk Povlsen og solosang af sopranen Merete Laursen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Dronning Margrethe nød tydeligt festgudstjenesten, inden hun takkede af for at køre videre til Vejen for at deltage i åbningen af endnu en Niels Skovgaard-udstilling på Vejen Kunstmuseum om eftermiddagen.

 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden