Søndag, 1. januar 2023 - af Ulrik Ulriksen

Vi sender live i aften: Se den kongelige families og alle gæsternes ankomst til nytårskur og -taffel i Christian VII’s Palæ

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Vi sender live fra Amalienborg
Der er lagt op til den helt store og fornemme ankomst ved Christian VII’s Palæ, hvor der i aften er nytårskur og -taffel. BILLED-BLADET sender live fra klokken 18.45, når de første gæster begynder at ankomme.

Dronning Margrethe skal sammen med kronprinsesse Mary og kronprins Frederik og prins Joachim samt prinsesse Benedikte opleve en storslået begivenhed i aften på Amalienborg, når der er nytårskur og -taffel i Christian VII’s Palæ.

Vi sender direkte fra klokken 18.45, og ifølge planen er det bare fem minutter senere, at de første gæster ankommer til palæet, der danner ramme om årets første store begivenhed i kongehuset.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Margrethe, Joachim og kronprinsparret gør deres entré

Der er mange nye og spændende ministre på gæstelisten, og vi ser frem til at tale med flere af dem om den særlige begivenhed, som kur og taffel er.

Vi skal selvfølgelig også have lidt at vide om de kvindelige ministres fornemme kjoler, og vi kan godt allerede nu afsløre, at der både er noget klassisk og noget ret vildt i vente.

Den kongelige families ankomst er altid et af aftenens højdepunkter, og vi kan glæde os til først at se prinsesse Benedikte ankomme, og herefter prins Joachim, der desværre må undvære prinsesse Marie i aften.

Prinsesse Marie er blevet i Paris for at tage sig af prinseparrets syge søn.

Inden dronning Margrethes ankomst klokken 20.00, gør kronprins Frederik og kronprinsesse Mary deres entré, og det bliver interessant at se, om de har lidt farve på kinderne efter deres decemberferie i sol og varme i Australien.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden