3. jan. 2020
Af Trine Larsen

VIDEO: Det er noget helt særligt at være til kur hos dronning Margrethe

Tredje og sidste kur fandt fredag sted på Christiansborg Slot, hvor dronning Margrethe, kronprins Frederik og kronprinsesse Mary tog imod næsten 1000 gæster. Hør et par af dem fortælle, hvorfor det er en helt særlig oplevelse at være med til kur.

Dronning Margrethe kom kørende i guldkaret og var godt klædt på i lang minkpels for at holde varmen på turen til tredje og sidste kur på Christiansborg Slot.

Dronningen kæmper stadig med en svær forkølelse og sammen med kronprinsparret skulle dronningen modtage godt 1000 kurgæster - der dog ikke kunne mærke, at dronningen måske var lidt sløj.

Først onsdag har dronningen igen et officielt arrangement, så forhåbentlig kan majestæten nå at komme sig.

For kuren var samtidig kronprinsesse Marys sidste dag på arbejde i et stykke tid, idet hun og kronprinsparrets fire børn i weekenden flytter 12 uger til Verbier i Schweiz, hvor børnene mandag begynder på en international skole.

BILLED-BLADET var med til kuren og i denne video kan du se, kronprinsparrets humørfyldte ankomst, dronningens ankomst til Christiansborg og høre nogle af gæsterne fortælle, hvordan det er at være i kur hos dronningen og hvad der foregår.

Læs mere om: