9. jun. 2019
Af Dorte Quist

VIDEO: Dronning Margrethe genså egne kostumer og scenografi i Tivoli

Dronning Margrethe klappede begejstret, da "Den standhaftige Tinsoldat", som hun skabte kostumer til for seks år siden, havde repremiere i Tivoli.

Der var et stort og langt bifald, da "Den standhaftige Tinsoldat" på Pantomimeteatret i Tivoli havde repremiere, og en af de begejstrede publikummer var dronning Margrethe, der for seks år siden skabte både kostumer og scenografi til balletopsætningen af H.C. Andersens eventyr.

Den halve time lange balletforestillingen er en meget farverig, sjov og levende balletfortælling, som er koreograferet af Dinna Bjørn og komponeret af James Price - de to kunstnere, som dronning Margrethe har arbejdet sammen med flere gange i forbindelse med opsætninger af H.C. Andersens eventyr på Pantomimeteatret i Tivoli.

Se videoen om dronningens besøg i Tivoli pinselørdag, hvor hun genså den meget roste opsætning af "Den standhaftige Tinsoldat", ovenfor.

Lyt til podcasten "Dronning Ingrid og kong Frederik: En kærlighedshistorie" herunder og find alle afsnit af "Danmarks royale podcast" her.

Listen to "Dronning Ingrid og kong Frederik: En kærlighedshistorie" on Spreaker.

Læs mere om: