Lørdag, 7. december 2019 - af Trine Larsen

VIDEO: Familien støttede dronning Margrethe på helt speciel aften

Stort set hele den kongelige familie var på plads for at se premieren på "Snedronningen" i Tivolis koncertsal og støtte dronning Margrethe, der har lavet kostumer og scenografi.

Dronning Margrethe kunne ikke have ønsket sig bedre opbakning end den majestæten fik, da der var verdenspremiere på H.C. Andersen-eventyret "Snedronningen", som Danmarks dronning har lavet kostumer og scenografi til sammen med musikeren og "X Factor"-dommeren Oh Land, der har komponeret musikken og Yuri Possokhov, der har lavet koreografien.

Kun et par nøglepersoner manglede, nemlig kronprinsesse Mary, der var på vej til Indonesien på arbejde, samt prins Joachim, der arbejder i Paris og heller ikke kunne få fri.

Han måtte derfor undvære at se sin mors omfattende arbejde, og det samme gjalt hans tre yngste, prins Felix, prins Henrik og prinsesse Athena.

Heldigvis var prinsesse Marie kommet hjem til Danmark fra Paris, og hun fulgtes med prins Nikolai og prinsesse Benediktes barnebarn, komtesse Ingrid.

Dronningen havde også opbakning fra begge sine søstre ved premieren, både prinsesse Benedikte og dronning Anne-Marie fra Grækenland.

Og sidst, men ikke mindst, kom kronprins Frederik for at bakke sin mor op, sammen med sine fire børn, der glædede sig til at se farmors værk.

Se den kongelige familie ankomme til verdenspremieren i Tivoli her og læs den store reportage i BILLED-BLADET.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden