VIDEO: Unik velkomst venter dronning Margrethes gæster

Se også:

Det imponerende Fløjlsgemak på Christiansborg Slot blev i september sidste år genindviet, og i aften kan gæsterne til hofballet se nærmere på det flotte rum.

Tirsdag aften vil Christiansborg Slot blive indtaget af flere hundrede festklædte gæster, når dronning Margrethe indviterer til hofbal for fremtrædende personer fra kunst-, kultur- og sportsverdenen.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Alle gæsterne bliver modtaget i det fantastisk flotte Fløjlsgemak, som i september 2015 blev genindviet efter en restaurering.

250 meter kostbart og enestående tredimensionelt silketapet pryder væggene i gemakket, som A.P.Møller Fonden har doneret næsten 10 millioner til renoveringen og istandsættelsen af.

SE BILLEDERNE: Da regentparret inviterede til hofbal i 1998

Dronning Margrethe har trofast fulgt det store arbejde med at få vævet 250 meter helt specielt tredimentionelt silke i Indien, ligesom hun også interesseret har kigget med, når de andre håndværkere har restaureret loft, gulv, vinduer, og ikke mindst de enestående guld- og grønne-døre i Fløjlsgemakket. 
 
 
BILLED-BLADET var med til genindvielsen - se historien om renoveringen af dronningens smukkeste arbejdsværelse i videoen ovenfor.
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden