Søndag, 1. januar 2023 - af Ulrik Ulriksen

Vigtig aften for prins Joachim, kronprinsparret og dronningen: Derfor bliver ankomsten til nytårskur og -taffel så anderledes i år

Prins Joachim, kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Prins Joachim, kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Hanne Juul
Det bliver på mange måder en vigtig og ganske ekstraordinær aften for den kongelige familie, som har en fremtrædende rolle, når der er nytårkur og -taffel i Christian VII's Palæ.

Der er flere årsager til, at aftenen på Amalienborg med nytårskur og -taffel bliver ganske anderledes end tidligere.

En af årsagerne er, at prins Joachim i aften må undvære prinsesse Marie ved sin side.

Prinsesse Marie meldte i går afbud, fordi hun ønsker at blive i Paris for at tage sig af prinseparrets 13-årige søn Henrik, der er syg.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Desuden bliver det en helt ny oplevelse for dronningen, kronprinsparret, prins Joachim og prinsesse Benedikte at blive modtaget af fotografer og journalister samt tv-hold ved Christian VII’s Palæ.

Dronning Margrethe på den røde løber

Som den opmærksomme seer eller læser vil bemærke, så er BILLED-BLADETs hold og den øvrige presse udenfor Christian VII’s Palæ placeret i et afgrænset område, en såkaldt pool, på kun den ene side af den røde løber.

Det betyder, at den kongelige familie og de øvrige gæster kun skal posere en enkelt gang ved ankomsten og ikke skal vende sig til både den ene og den anden side, for tidligere år har der været fotografer og journalister på begge sider af den røde løber.

Dette vil med stor sandsynlighed være en god oplevelse for både den kongelige familie og for BILLED-BLADETs udsendte samt andre pressefolk og kamerahold fra TV 2 og DR.

Vi sender live fra klokken 18.45 fra Amalienborg i aften, og du kan glæde dig til at se alle gæsternes og den kongelige families ankomst til kur og taffel i Christian VII's Palæ.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden