Vild weekend: Dette vil Frederik og Mary holde øje med

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary

Foto: Hanne Juul
Der er gang i sommerferie og OL, og netop denne kombination er et hit for kronprinsfamilien.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik hygger sig i denne periode med ferie i det danske sommerland, hvor der er tid til ægte familiehygge med de fire børn prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine.

Mary og Frederik følger med i OL

Samtidig er der gang i De Olympiske Lege, som Mary og Frederik følger med i, og naturligvis hepper de på alle de danske atleter.

Kronprins Frederik har også sendt en hilsen til Danmarks medaljevindere indtil videre, hvor det er blevet til sølv i skydning og bronze i roning.

Kongedisciplin på atletikbanen

Der er fuld knald på en ret vild OL-weekend set med danske øjne, for senere i dag har Danmark for første gang i mange år en løber med i den olympiske kongedisciplin 100 meter på Tokyos atletikstadion.

Lynhurtige Kojo Musah løber 100 meter for Danmark, og det skal de kongelige sikkert se.

Sindssyg søndag

Søndag er badmintonspilleren Viktor Axelsen, der er et af vores kæmpestore guldhåb, i semifinalen, og han er favorit til at spille sig i guldfinalen.

Vores svømmestjerne Pernille Blume, som også går efter medalje, er tidligt søndag i finalen i 50 meter fri, og så er sejleren Anne-Marie Rindom i laser radial-klassen efter en trist oplevelse forleden på vandet ud for den japanske kyst nu opsat på at holde fast i sin førsteplads i Medal Race og dermed få guldet hjem til Danmark.

Klokken 14.30 søndag kan kronprinsfamilien og alle andre danske håndboldfans glæde sig til en OL-håndboldkamp mellem de to VM-finalister Danmark og Sverige.

Kronprinsfamiliens hilsen

Der er dermed lagt op til en ret fantastisk OL-weekend for kronprinsesse Mary og kronprins Frederik, der på førstedagen af OL via de sociale medier fortalte, at de så frem til at følge de danske atleter under Legene.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden