Camilla kommer med løfte

Hertuginde Camilla af Cornwall

Hertuginde Camilla af Cornwall

Foto: Hanne Juul
For hertuginde Camilla af Cornwall er det fantastisk at få skabt en masse interesse omkring et særligt projekt. Nu holder hertuginden en pause og kommer samtidig med et løfte.

Hertuginde Camilla af Cornwall har afsløret, at hun holder en kort pause fra de sociale Medier i relation til hendes nye bogklub Reading Room.

Hertuginde Camilla lover

Camilla kommer dog samtidig med et løfte.

- I må ikke forlade os, for jeg lover jer, at vi ikke efterlader jer med en blank side, lyder det friskt fra Camilla, 73, som i sit opslag på de sociale medier om Reading Room takker alle sine følgere ovenpå en fantastisk første sæson med læse- eller bogklubben.

En lille pause

- Nu skal vi holde en lille pause, så vi kan få læst lidt mere, kommer det desuden fra Camilla, der også får fortalt, at hun glæder sig til at vende tilbage snart.

God påske til alle

- Jeg glæder mig til at se jer igen eller at få jeres kommentarer, som jeg elsker at læse, den 16. april, siger hertuginden og ønsker alle en god påske.

Camillas mange fans sender en stor tak lige tilbage i retning af den læseglade hertuginde, der i corona-perioden virkelig har fået mange med I sin læseklub.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden