Fredag, 12. marts 2021 - af Ulrik Ulriksen

Dagen efter interview: Meghans overraskende hilsen

Hertuginde Meghan af Sussex
Hertuginde Meghan af Sussex
Foto: Mega
Meghan har sendt en varm hilsen i en helt særlig anledning.

Dagen efter Meghan og prins Harrys store interview med Oprah Winfrey sendte Meghan en varm hilsen til sine venner på Robert Clark School i London i England.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Meghan besøgte skole

Meghan besøgte skolen sidste år for at markere Kvindernes Internationale Kampdag den 8. marts samt for at markere 50-års jubilæet for en lov om ligeløn i Storbritannien.

I brevet til skolen skrev Meghan blandt andet, at det var fantastisk for hende for præcis et år siden at få muligheden for at møde så mange gode mennesker i forbindelse med besøget og markeringen af Kvindernes Internationale Kampdag.

Gode minder

- Jeg ser tilbage på dagen med så gode minder og tænker ofte på jer alle, lyder det fra Meghan ifølge mediet Hello Magazine, og hun understreger desuden, at hun føler med de mange elever, som har haft et så svært år på grund af corona-situationen.

Samtidig fremhæver Meghan alle de stærke kvindelige rollemodeler, der kæmper for ligestilling overalt i samfundet, og endelig takker Meghan alle på skolen for den varme og venlighed, de sidste år viste hende.

Meghan og Mary sætter fokus på kampdag

For mange var det en stor overraskelse, at Meghan dagen efter det vilde Oprah-interview havde overskud til at sende den varme hilsen til Robert Clark School.

Og dermed havde overskud til at være med til at sætte fokus på Kvindernes Internationale Kampdag, som også vores egen kronprinsesse Marys satte fuld fokus på med et par opslag på de royale sociale medier.

Meget mere i BILLED-BLADET

I BILLED-BLADET i denne uge kan du læse alt om kronprinsesse Marys helt private og smukke ord til prinsesse Josephine på en morgen hjemme i Frederik VIII’s Palæ.

Du kan også læse alt om prins Harry og Meghan kontroversielle snak med Oprah Winfrey.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden