Fredag, 19. juli 2013 — af af Juliane Olsen

Dronning Elizabeth satte fødsels-rygter i gang

Dronning Elizabeth
Dronning Elizabeth
Foto: AOP
Den britiske dronning satte torsdag rygter i gang om, at hertuginde Catherine var gået i fødsel, da majestæten valgte at afkorte sin deltagelse ved en cricketkamp.

Hertuginde Catherine er gået over sin terminsdato den 13. juli, og hele verden venter nu spændt på, at den kongelige baby kommer til verden, så da den kommende oldemor Dronning Elizabeth II hurtigt afkortede en offentlig optræden den 18. juli uden forvarsel, satte det en rygtebrand i gang om, at den kongelige fødsel var nær.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hertuginde Catherines morbror tror, at hans niece føder en pige.

Den 87-årige dronning ankom til en cricketkamp ved Lords omkring 15 minutter for sent ifølge E!News, hvor Hendes Majestæt mødtes med det australske og engelske hold før kampen ifølge International Business Times. Dronningen blev der omkring en time, men forlod derefter kampen uden varsel.

Den hurtige exit satte rygter i gang om, at hun blev nødt til at gå tidligt for at være på pinden, inden prins Williams og hertuginde Catherines første barn blev født. Men da barnet endnu ikke er født, og alle stadig kigger langt efter de gode nyheder, er det meget muligt, at den ældre dame blot ønskede at undslippe den intense hedebølge, som lige nu ligger over London.

Håber på snarlig ankomst

Men derfor håber dronningen stadig på, at barnet kommer til verden inden så længe, for hun har nemlig planlagt ferie. Det fortalte hun en gruppe af børn ved et besøg i Lake Windermere i Cumbria den 17. juli.

- Jeg ville meget gerne, at den snart kommer. Jeg skal på ferie. Intet tegn på det endnu, sagde dronningen.

Der hersker lige nu et sandt kaos uden for hospitalet, hvor hertuginde Catherine skal føde.

Prins Williams og hertuginde Catherines barn vil få titlen Hans eller Hendes Kongelige Højhed Prins eller Prinsesse af Cambridge.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden