Onsdag, 15. januar 2020 - af Malan Joensen

Efter historisk møde i kongehuset: Meghan på job i Canada

Hertuginde Meghan af Sussex.
Hertuginde Meghan af Sussex.
Arkivfoto: MEGA
MIdt i stormvejret om prins Harry og hertuginde Meghans fremtid havde hertuginde Meghan overskud til at besøge krisecenter.

Mens man arbejder på højtryk bag kulisserne på Buckingham Palace for at komme med en konkret køreplan for hertuginde Meghan og prins Harrys tilbagetrækning fra livet som fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus, er hertuginde Meghan tilbage i Canada med lille Archie Harrison.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sammen med prins Harry fejrede trekløveret - og angiveligt også Meghans mor Doria Ragland - jul i en luksuriøs bolig på Vancouver Island, der ifølge Daily Mail er lånt til dem af en anonym velgører, der ikke ønsker at stå frem.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Denne bolig benytter parret sandsynligvis stadig, for hertuginde Meghan blev ifølge Daily Mail tirsdag set gøre rejsen med blandt andet vandflyver fra byen Victoria på Vancouver Island til fastlandet, hvor hun besøgte Downtown Eastside Women's Centre i Vancouver.

Centret, der tilbyder sårbare og udsatte kvinder og børn rådgivning og et måltid mad, lagde et billede på deres offentlige Facebookprofil, hvor Meghan stod sammen med en gruppe medarbejdere.

"Se, hvem vi har drukket te med i dag! Hertuginden af Sussex, Meghan Markle, besøgte os i dag til en snak om emner vedrørende kvinder i lokalsamfundet", skrev de til billedet efterfulgt af et lilla hjerte.

Ifølge avisen fortalte ansatte på centret, at mødet havde været meget positivt, og hertuginden havde spurgt meget interesseret ind til, hvilken form for støtte kvinderne havde brug for.

I Danmarks royale podcast fra fredag ser vi blandt andet nærmere på hele dramaet omkring prins Harry og hertuginde Meghan.   Lyt til udsendelsen herunder og find flere udsendelser ved at klikke her.   Listen to "Kongelig breaking news fra Danmark og Storbritannien" on Spreaker.   Læs alt om Meghan og Harrys chokerende beslutning, dronning Elizabeths reaktion og parrets drømme for fremtiden i BILLED-BLADET, der er på gaden 16. januar.  

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden