Søndag, 4. august 2013 — af af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media

Kongehusekspert: Kate og William bliver et godt forældre-team

Kate Middleton og prins William som forældre til prins George
Hertuginde Catherine af Cambridge og prins William.
Foto: AOP
Hertuginde Catherine og prins William havde begge en unik barndom, og en kongehusekspert mener, at de vil komplimentere hinanden som forældre-team perfekt.

Hertuginde Catherine og prins William er ikke et helt almindeligt, kongeligt ægtepar. Det har de for længst vist, og kongehuseksperten Marcia Moody forklarer nu, hvordan deres individuelle opvækst vil få en positiv indflydelse på, hvordan deres barns start på livet bliver.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ:

Marcia Moody er forfatter til bogen: Kate: A Biography og henviser til prins Williams mor, Lady Diana, når hun siger, at hendes ældste søn selv kommer til at afspejle en moderne forældre-stil som far.

- Der er så mange ting, hun faktisk ændrede. Det er utroligt. Omfanget er ret usædvanligt. Diana ønskede, at hendes drenge omgav sig med andre børn, ikke bare inden for slottets mure. De var ude i offentligheden, meget mere end kongelige børn før havde været. Diana tog dem med i forlystelsesparker, hun tog dem med på McDonalds, i undergrundsbanen, med bus i London. De var ofte ude omkring, og nogle gange vidste folk ikke engang, hvem de var, siger Marcia Moody i et interview med Us Weekly.

Blanding af by og land

Forfatteren tror fuldt og fast på, at prins William vil føre denne stil videre til sit eget barn, og dermed eksponere tronarvingen for hverdagssituationer for at sikre sig, at han er i kontakt med omverdenen. Når det gælder hertuginden, så mener Marcia Moody, at hendes opvækst på landet i Bucklebury vil komplimentere prins Williams erfaringer med en barndom i byen glimrende.

LÆS OGSÅ:

- Kates forældre var ikke en del af Londons jetset. De boede på landet, og Kate voksede op på landet, så jeg tror, at det vil blive en kæmpestor del af det nye barns liv, siger Marcia Moody.

Dermed bliver hertuginde Catherins og prins Williams lille ny et helstøbt menneske i forfatterens perspektiv til trods for, at det helt fra livets begyndelse er tiltænkt et stort embede i fremtiden. Barnet vil blive opdraget til at være i balance med omverdenen og fuldt ud i stand til at håndtere det ansvar, der følger med at være kongelig, mener Marcia Moody.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden