16. jul. 2020
Af Malan Joensen

Ny udvikling i prins Andrew-sagen: Dette er blevet fjernet

Prins Andrew. Indsat: Dronning Elizabeth.
Prins Andrew. Indsat: Dronning Elizabeth.
Fotomontage: MEGA
Siden den påståede indblanding i Jeffrey Epstein-skandalen har prins Andrews liv og karriere taget en alvorlig drejning.

I sagen om prins Andrews fald fra tinderne efter hans påståede indblanding i Jeffrey Epstein-skandalen, er det nu blevet besluttet at fjerne hans hjemmeside.

Det skriver Hello Magazine.

Prins Andrews egen hjemmeside viser nu i stedet hen til den biografi om ham, der er på den officielle hjemmeside for det britiske kongehus. Hvem der har truffet beslutningen om at fjerne hans egen hjemmeside står ikke klart.

I november 2019 blev det meldt ud, at prins Andrew, der er søn af dronning Elizabeth, ønskede at trække sig tilbage fra sine royale pligter i en ikke nærmere specifik tidsperiode. Det skyldtes hans påståede indblanding i Jeffrey Epstein-skandalen, hvor prinsen af en amerikansk kvinde er blevet anklaget for seksuelle overgreb.

Prins Andrew nægter alle anklager - også dem der handler om, at han skulle have vist sig usamarbejdsvillig med det amerikanske Justitsministerium i deres efterforskning mod Epstein.

Tværtimod hævder prins Andrews advokater, at prinsen hele tre gange tidligere har tilbudt sin assistance til efterforskningen mod Epstein.

Da Jeffrey Epstein-skandalen og prins Andrews mulige forbindelse med den kom frem, nægtede prinsen at have haft kendskab til nogen af Jeffrey Epsteins ulovligheder og overgreb. Epstein, der tidligere var dømt for overgreb, begik selvmord i sin fængselscelle sidste år, inden han skulle have været for retten anklaget for nye overgreb.

Prins Andrew har understreget, at han inderligt fortryder, at han ikke afbrød venskabet med Epstein efter de første domme, ligesom prinsen har udtrykt stor sympati med Epsteins ofre.

Læs mere om: