7. maj. 2021
Af Christinna Braun

Nyt billede af Archie: Royale fans undrer sig

Meghan og Harry. 
Meghan og Harry.
Foto: MEGA
Harry og Meghan udsendte et nyt fødselsdagsportræt, da deres søn Archie fyldte to år den 6. maj.

Det er lidt af en tradition, at når et medlem i den britiske kongefamilie fylder år, bliver der udsendt et nyt portræt af dagens fødselar.

Det skete også, da prins Harry og hertuginde Meghans søn Archie fyldte to år den 6. maj.

Billedet vækker undren

Da den lille purk fyldte to år, valgte Harry og Meghan at dele et nyt billede af Archie på deres hjemmeside, Archewell.com. Her de bad om donationer til corona-vaccine-produktionen verden over, hvis man gerne ville ønske Archie tillykke med en gave.

Det nye billede af Archie har dog fået flere til tasterne. Igen vises den nu toårige drengs ansigt ikke, da billedet af taget af ham med ryggen til.

Sidste gang, parret udsendte et familiebillede, sås Archies ansigt heller ikke.

Flere udenlandske medier, som Dailymail, skriver om den undren og irritation, der er kommet efter det nye billede af Archie.

Vil beskytte sønnen

Dailymail beskriver kommentarer til Archies fødselsdagsportræt som:

”Skammer de sig over at vise Archies ansigt? Jeg er sikker på, han er en skøn toårig dreng, som nyder at lege med ballonerne” og ”Hvorfor viser de aldrig hans ansigt, er det fordi, det ikke er ham, eller er det fordi, de er så prætentiøse? Vi ser altid William og Catherines børn, så hvorfor ikke Archie?”.

Andre royale fans mener, at det er fordi, Harry og Meghan vil beskytte drengen. Der var en del postyr efter Harry og Meghans interview med Oprah, hvor parret fortalte, at et familiemedlem havde været bekymret for Archies hudfarve. Derfor mener en royal fan ifølge Dailymail, at det er på sin plads, at Harry og Meghan beskytter deres lille dreng, og at han selv kan vælge, hvor meget han vil eksponeres, når han bliver ældre.

Se det nye billede af Archie ved at klikke i linket herunder.

Læs mere om: