18. okt. 2017
Af Henrik Salling

Prins Harry i Danmark: Her kan du møde ham

Prins Harry
Foto: All Over
I næste uge gæster prins Harry Danmark, hvor han har to dage med et tætpakket program.

Prins Harry-fans kan i næste uge få sig en helt særlig oplevelse, hvis de møder op til et af de arrangementer, som prinsen skal deltage i under sit to-dages besøg.

Hvis man vil have et glimt af den charmerende engelske prins, er der rig mulighed for at se Harry, hvis man vel at mærke opholder sig i københavnsområdet.

Onsdag eftermiddag besøger prinsen KPH Innovation House på Enghavevej 80 og Game Denmark - også på Enghavevej. Om aftenen deltager prinsen i en reception på Nimb i Tivoli og et godt sted at spotte ham, vil være ved hovedindgangen til forlystelseshaven.

Torsdag er prinsen klar fra morgenstunden, når han aflægger Lagkagehuset på Strandvejen i Hellerup et besøg.

Prins Harrys første officielle danske besøg

Det er første gang at den 33-årige prins Harry er på et officielt besøg i Danmark. I de senere år har prins Harry været på flere solo-ture i udlandet. Han har blandt andet opnået stor anerkendelse for sit initiativ til Invictus Games.

Prins Harrys storebror, prins William og hertuginden Catherine var på deres officielle tur til Danmark i 2011. Her mødte parret blandt andre kronprinsparret.

I øjeblikket venter hele England på, at prins Harry officielt forlover sig med sin kæreste Meghan Markle. Parret trådte officielt frem som par i september måned i år, da der blev afholdt Invictus Games i Toronto, Canada.

Intet tyder desværre på, at prins Harry tager sin kæreste med til Danmark i næste uge.

Læs mere om prins Harrys besøg, hvad han skal lave og hvem han skal møde i denne uges BILLED-BLADET, der på gaden fra torsdag d. 19. oktober.

Billed-Bladet
BILLED-BLADET nr. 42, 2017
Fotocollage: BILLED-BLADET

Læs mere om: