Prins William gav Schmeichel en oplevelse for livet

Prins William og Kasper Schmeichel

Prins William og Kasper Schmeichel

Foto: Ritzau/Scanpix
For den danske fodboldmålmand Kasper Schmeichel var det en kæmpe oplevelse at møde prins William i en helt særlig anledning.

Danmarks landsholdsmålmand Kasper Schmeichel spiller til dagligt sin fodbold for den engelske klub Leicester City, der lørdag vandt den traditionsrige turnering FA Cup efter en 1-0 sejr i finalen over Chelsea FC fra London.

Schmeichel fik pokal af prins William

Som anfører for Leicester City skulle Schmeichel modtage den store sølvpokal, og det var ingen ringere end prins William, der overrakte trofæet til danskeren.

Prins William har en ledende position i det engelske fodboldforbund, og det var årsagen til, at han fik æren af at overrække pokalen til Leicester Citys danske anfører.

Mødtes inden kampen

Også inden finalekampen foran 21.000 tilskuere på Wembley Stadium mødtes prinsen og Schmeichel.

På grønsværen hilste William og Kasper pænt på hinanden, hvorefter Schmeichel som anfører introducerede prinsen for alle sine holdkammerater enkeltvis.

Dette er en fast og fin tradition i England.

Oplevelse for livet

For Kasper Schmeichel og hans holdkammerater var det en oplevelse for livet at møde prins William, men det var især stort at hæve FA pokalen, som klubben vandt for første gang nogensinde.

Prins William og Kasper Schmeichel
Foto: Ritzau/Scanpix

Prins William og Kasper Schmeichel

William takkede fans

Efter kampen tweetede prins William ifølge Daily Mail, at det havde været en god FA Cup finale, og han takkede alle fans for at skabe en fantastisk atmosfære.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden