Prinsesse Eugenie overrasker med ny podcast

Prinsesse Eugenie 

Prinsesse Eugenie 

Foto: MEGA
Prinsessen driver sin egen velgørenhedsorganisation, hvor hun arbejder for at gøre en forskel for en gruppe af særligt udsatte mennesker.

Den britiske prinsesse Eugenie lancerer nu en ny podcast.

Det afslører hun, ifølge Hello! magazine, i det månedlige nyhedsbrev fra velgørenhedsoganisationen The Anti-Slavery Collective, som hun driver med sin veninde Julia de Boinville.

Podcasten udgives i forbindelse med prinsessens arbejde i organisationen. 

Følg med

I nyhedsbrevet deler prinsessen højdepunkter fra velgørenhedsorganisationens arbejde i det forgangne år, og så afslører hun nyheden om den nye podcast:

- Vi var så spændte på at begynde at optage vores længeventede podcast i år, der udgives i 2022, så følg med!, skriver veninderne i nyhedsbrevet.

En skjult forbrydelse

Prinsesse Eugenie og veninden Julie Boinville stiftede organisationen The Anti-Slavery Collective i 2017.

Med velgørenhedsorganisationen forsøger de at gøre en forskel i bestræbelserne på at løse et stort globalt problem:

- Vi var chokerede over at opdage, i hvilket omfang slaveri stadig eksisterer, skriver de på organisationens hjemmeside.

- Vi forbinder ofte slaveri med lænker og lænker, men moderne slaveri er en skjult forbrydelse, som ofte er svær at opdage.

Den 31-årige prinsesse, der er datter af prins Andrew og dermed barnebarn af dronning Elizabeth, skabte historie, da hun i 2019 som den første i den britiske kongelige familie lancerede en podcast.

Den endelige dato for den nye podcast er endnu ikke offentliggjort.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden