2. feb. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Sådan holder Kate sig i god form

Hertuginde Catherine af Cambridge
Hertuginde Catherine af Cambridge
Foto: Mega
For hertuginde Catherine er det vigtigt at holde sig i god form både fysisk og mentalt. På sin egen måde har hun for nylig sat fokus på begge dele.

Hertuginde Catherine af Cambridge bød forleden på et video-indslag på de sociale Medier, hvor hun satte fokus på børn velvære i Children's Mental Health Week, og i videoen kan man se en frisk og let forpustet Kate med kulør i kinderne.

Det ser i videoen, som mediet Hello Magazine har nærstuderet, ud som om hertuginden er stoppet op midt i en jogging-tur i skoven eller parken for at lave den fine selfie-video.

Kate spadserer og løber

Netop spadsere- og løbeture udenfor er en af de slet skjulte hemmeligheder bag Kates gode fysiske form, og alle ved, at sådan en tur i det fri også kan give humøret et boost..

I det hele taget er hertuginden af Cambridge en meget sporty person, og sådan har hun været siden ungdomstiden, hvor hun var på sin skoles atletikhold.

Spiller tennis og svømmer

Hjemme ved Anmer Hall har Kate ifølge britiske Medier adgang til bade en indendørs swimmingpool og en tennisbane, så mon ikke Kate det seneste års tid også har været i aktion i bassinet og i sving med ketsjeren.

Dette er vigtigt

I videoen med fokus på børns mentale helbred har Kate noget vigtigt på hjerte,

- Dette års Children's Mental Health Week handler om at kunne udtrykke sig selv – at finde kreative måder, hvorpå man kan dele sine tanker, idéer og følelser med andre, siger Hertuginden af Cambridge og nævner, at man blandt andet kan udtrykke sig med kunst, musik, poesi, skuespil eller måske bare med ærlige samtaler.

Fokus på forældre

Kate sætter også fokus på den svære opgave for mange forældre i denne tid med corona-nedlukning og flere andre udfordringer.

- Dette er en meget udfordrende tid for os alle, så vær venlige også at passe på jer selv, kommer det fra Kate til alle Storbritanniens travle forældre.

Læs mere om: