16. jun. 2016
Af Juliane Olsen

SE BILLEDERNE: Hertuginde Catherine genbruger brokadefrakke af dansk design

I forbindelse med en havefest valgte hertuginde Catherine at genbruge en ti år gammel brokadefrakke fra danske Day Birger et Mikkelsen.

Hertuginden har vist sin fine stil frem adskillige gange i forbindelse med dronning Elizabeths 90-års fødselsdag.

Havefesten ved Hillsborough Castle i Nordirland tirsdag var ingen undtagelse, for her var hun endnu en gang perfekt stylet.

Deltag i vores afstemning og vind drømmerejse

Den 34-årige hertuginde Catherine valgte at genbruge en af sine ældre beklædningsgenstande, og så intet mindre end forrygende ud i en smuk brokadefrakke.

LÆS MERE: Dronning Elizabeth 90 år: Hertuginde Catherine og hertuginde Camilla matcher smukt i hvidt

Frakken bæres for fjerde gang

Frakken er designet af danske Day Birger et Mikkelsen, og den virker ganske bekendt, eftersom det er fjerde gang, hertuginde Catherine bærer den.

Det er ti år siden, hun viste sig i den første gang ved Sarah Parker Bowles’ bryllup, og denne gang gav hertuginden den et frisk pust ved ifølge Hello Magazine at matche den med en roseformet hat fra Lock & Co.

Dronning Elizabeth 90 år: Hertuginde Catherine og prins William hilste på tilskuerne

Desuden bar hertuginde Catherine hudfarvede stiletter og sin elskede L.K. Bennett-taske, der komplimenterede frakken på bedste vis.

Håret var sat i sideknold

Hendes hår er som regel sat i en strålende, bølgende frisure, men ved denne lejlighed havde hertuginden valgt at opsætte det i en stilfuld sideknold.

Øreringene var af guld og topas, mens den smarte frakke, som hertuginden også bar i 2011 ved Zara og Mark Tindalls bryllup, bar endnu en detalje.

Den blev nemlig fuldendt med en trekløverbroche i guld, der er en bryllupsgave fra regimentet Irish Guards.

Læs mere om: