Forberedelserne er i fuld gang: Her skal Philippos og Nina giftes

Prins Philippos og Nina Flohr

Prins Philippos og Nina Flohr

Foto: Ritzau/Scanpix
Det er et helt specielt sted i Athen, at prins Philippos og hans Nina lørdag bliver kirkeligt viet.

Kong Konstantin og dronning Anne-Maries yngste søn prins Philippos og hans elskede Nina kan se frem til en romantisk og på alle måder ekstraordinær kirkelig vielse lørdag i Grækenlands hovedstad Athen.

Philippos og Nina skal giftes ved en kirkelig ceremoni lørdag den 23. oktober i Athens græsk-ortodokse domkirke Mitropolis.

Athens græskkatolske domkirke Mitropolis

Forberedelser i gang til Philippos og Ninas vielse

Forberedelserne i kirken er allerede i fuld gang og den fine løber er tildækket og ligger klar midt i kirkerummet i den smukke kirke.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Athens græskkatolske domkirke Mitropolis

Prins Philippos er den blot anden af kong Konstantin og dronning Anne-Maries fem børn, der bliver kirkeligt viet i Grækenland, og han og Ninas bryllup er tilmed i den samme kirke, som kong Konstantin og dronning Anne-Marie blev gift i for mange år siden.

Anne-Marie og Konstantins store dag

Klokken 10.30 den 18. september 1964 ankom kong Frederik og prinsesse Anne-Marie til Athens græsk-ortodokse domkirke Mitropolis, hvor gommen stod parat.

Kong Konstantin og dronning Anne-Marie nød deres store dag i 1964, og de kan nu nyde en ny stor dag i kirken, der dannede rammen om deres egen kærlighedsfest.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden