Hyggeligt billede: Sådan fejrede Anne-Marie og Konstantin jul

Dronning Anne-Marie og kong Konstantin

Dronning Anne-Marie og kong Konstantin

Foto: Hanne Juul / Billed-Bladet
Prinsesse Theodora afslører et glimt af julefejringen.

Dronning Anne-Marie og kong Konstantin har fejret juleaften med deres yngste datter, prinsesse Theodora. Det fremgår af et dejligt, nyt billede prinsessen har delt på sin Instagram-profil. 

"En lille men meget hyggelig jul" skriver Theodora under julebilledet. På billedet sidder hun mellem sin forældre ved julebordet, der er smukt dækket med kristtorn  mellem maden. 

Prinsesse Theodora på 37 år bor til dagligt i Los Angeles i USA, og er forlovet med advokaten Matthew Kumar. Parret har pga. coronapandemien været nødt til at udskyde deres bryllup på ubemstet tid. Om det er Anne-Marie og Konstantins svigersøn, der er fotografen bag billedet vides ikke, men kunne godt tænkes. 

Giv BILLED-BLADET i gave – det er nemtKlik og læs hvordan!

Masser af familiehilsner

Corona-situationen betyder, som Theodora også selv påpeger i billedeteksten, at denne jul bliver fejret småt. Den græske kongefamilie må derfor undvære flere familiemedlemmer ved julebordet. 

Familien er heldigvis på ingen måde fraværende i ånden. Theodoras billede er nemlig blevet kommenteret kærligt af flere medlemmer. 

Storebror kronprins Pavlos skriver "Elsker det", mens hans hustru kronprinsesse Marie-Chantal tilslutter sig begejstringen med et "Fantastisk" efterfulgt af en masse hjerter. Deres datter prinsesse Maria-Olympia knytter også en sød kommentar til billedet med otte hvide hjerter. 

Prinsesse Theodoras svigerinde prinsesse Tatiana skirver "Jeg eksker det" ledsaget af masser af hjerter og stjerner. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden