19. jul. 2018
Af Juliane Olsen

SE BILLEDET: Prinsesse Carolines datter stråler af babylykke

Charlotte Casiraghi
Charlotte Casiraghi
Foto: ALL OVER PRESS
Der er snart en baby i vente for prinsesse Carolines datter Charlotte Casiraghi, der tidligere på måneden viste sin højgravide mave frem i en flot guldkreation.

Den 31-årige Charlotte Casiraghi, der er datter af 62-årige prinsesse Caroline af Monaco, venter barn med sin forlovede Dimitri Rassam.

Efter en del spekulationer i om, der var en baby på vej, bekræftede den vordende mor dette, da hun deltog ved et ridestævne i Monte Carlo ifølge people.com.

I forvejen er Charlotte Casiraghi mor til en fireårig søn ved navn Raphaël, som hun har fra et tidligere forhold til komikeren Gad Elmaleh.

Charlotte Casiraghi fremviste forlovelsesring

Ligeledes er Dimitri Rassam far til en seksårig datter fra et tidligere forhold, men nu får de to barn altså en halvsøskende.

Det er da også kun få måneder siden, Charlotte Casiraghi bekræftede sin forlovelse med den kommende far.

Hun bar nemlig en ny diamantring på sin venstre hånd ved en officiel begivenhed i selskab med Dimitri Rassam tilbage i marts.

Prinsesse Caroline får et syvende barnebarn

Parret blev forlovede under en skiferie i Zürs i Østrig i selskab med prinsesse Caroline, men planerne for selve brylluppet er stadig hemmelige.

Når deres barn kommer til verden, vil det være som det syvende barnebarn af prinsesse Caroline, der allerede har føjet to til flokken siden april.

Farmor er den franske skuespiller og tidligere Bond-pige Carole Bouquet, der i forvejen har et barnebarn.

https://imgix.billedbladet.dk/16.2.84167442aa.jpg
Foto: ALL OVER PRESS

Læs mere om: