Fredag, 10. december 2021 - af Christinna Braun

Ærgerlig nyhed: Kronprinsesse Mette-Marit for syg til at deltage

Kronprinsesse Mette-Marit. 
Kronprinsesse Mette-Marit. 
Foto: MEGA
Kronprinsesse Mette-Marit er syg og misser derfor en række store arrangementer i Norge.

I efteråret 2018 kom det frem, at Norges kronprinsesse Mette-Marit havde dårligt helbred. Beskeden var, at den nu 48-årige Mette-Marit lider af en kronisk variant af lungesygdommen lungefibrose.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Derfor skal kronprinsessen passe på, når det gælder helbredet, og det er også derfor, det norske kongehus tager det meget alvorligt, når der er sygdom i luften.

Det er også årsagen til, at kronprinsesse Mette-Marit har været nødt til at melde fra til flere arrangementer i dag fredag i Oslo.

Kronprinsesse Mette-Marit er blevet så forkølet, at hun har været nødsaget til at melde afbud til alle arrangementer. Senere fredag skal hun testes for corona, oplyser hoffets assisterende kommunikationschef Sven Gjeruldsen til Nyhedsbureauet, skriver Svensk Damtidning.

Arrangementerne afholdes i forbindelse med den store Nobelfest, som bliver afholdt i denne weekend. Nobel-prisfesten afholdes både i Sverige og Norge.

 

Under normale omstændigheder er der flere events, bl.a. en stor koncert, men på grund af corona kan der naturligvis være ændringer i forbindelse med festen.

De øvrige Nobelpriser bliver uddelt af Nobelstiftelsen i Stockholm.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden