Tirsdag, 2. marts 2021 - af Ulrik Ulriksen

Ærlig Mette-Marit: Jeg er ikke så flirtende mere

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit
Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit
Foto: Ritzau/Scanpix
For Norges kronprinsesse Mette-Marit er det til tider svært at bevare det gode humør og det personlige overskud midt i en periode med nedlukning.

Da kronprinsesse Mette-Marit, 47, for et par uger siden var gæst i det norske P3-program «The Kåss Furuseths» var hun meget åben om flere aspekter af sit liv som kongelig.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mette-Marit fortæller om privatlivet

Mette-Marit fortalte for eksempel om helt private forhold hjemme i privaten på Skaugum hos kronprins Haakon og parrets børn Ingrid Alexandra og Sverre Magnus.

Kronprinsessen fortalte blandt andet om, hvordan hun selv er i denne vanskelige corona-tid med nedlukning og meget tæt samvær med mand og børn.

Den sure dame

Mette-Marit måtte indrømme, at hendes mand og børnene nærmest virkede glade for, at hun skulle af sted hjemmefra for at optage podcasten i radiostudiet.

– De er så glade for at få denne sure dame ud af huset! Jeg har været så sur på det seneste, så jeg tror, det var godt for dem at få en pause, siger Mette-Marit i podcasten ifølge P3.no.

Kronprinsessen siger i podcasten, at hun må erkende, at hun ligesom mange andre i denne periode med nedlukning er ramt lidt på sit normalt gode humør.

Lidt på standby

Livet er lidt på standby, synes hun.

Det kan naturligvis være skønt at slappe af derhjemme og udnytte kvalitetstid med sine helt nære i den bløde sofa foran fjernsynet.

Men nu er til og med den luksus blevet lidt for meget af det gode.

Royal trummerum

Den til tider triste trummerum er ifølge kronprinsessen endda gået ud over den ellers så flirtende tone, hun og kronprins Haakon krydrer deres hverdag med.

– Nu, et år efter corona, ved jeg ikke, om jeg er så flirtende, som jeg var for et år siden, lyder det fra en grinende kronprinsesse Mette-Marit.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden