Efter kontroversielt interview: Kronprinspar hånes af talkshow-stjerne

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit

Foto: Jørgen Gomnæs/Det kongelige Hoff
Efter interviewet med Harry og Meghan har en amerikansk talkshowvært udnyttet Norges kronprinspar til at forsøge at lave lidt sjov.

Norges kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon havde nok ikke regnet med at blive nævnt af en stor talkshowstjerne i forbindelse med det kontroversielle Harry/Meghan-interview hos Oprah Winfrey.

Det er dog sket på en lidt skæv måde med millioner af amerikanere som vidner.

Mette-Marit og Haakon bruges i joke

Den amerikanske talkshowstjerne og komiker Stephen Colbert, som er den legendariske David Lettermans efterfølger på The Late Show, har formået i en lettere hånlig tone at inddrage det norske kronprinspar i forsøget på at underholde sine mange fans.

Stephen Colbert
Foto: Mega

Stephen Colbert

Colbert vil interviewe kronprinsparret

Colbert vil naturligvis også meget gerne, ligesom hans kollega Oprah, lave et kongeligt interview, og i den sammenhæng byder han på denne udtalelse på The Late Shows officielle sociale medier, der har millioner af følgere:

- Nu vil CBS måske endelig lade mig få et interview med kronprins Haakon af Norge og hans kone, Mette-Marit Tjessem Høiby. De vil afsløre alt om, hvem som spiser flest kødboller (alle ved, at det er prins Sverre Magnus) Tænk hvilke seertal, jeg får.

Mette-Marit er kedelig

Stephen Colbert håner med sin joke virkelig det norske kronprinspar, som ifølge ham er meget mindre interessante og dermed mindre værd end prins Harry og Meghan.

Ud fra et rent underholdningsmæssigt synspunkt er det måske ikke helt forkert, men alligevel er det alt andet endrart for de norske kongelige at blive brugt i denne sammenhæng.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden