Endelig tilbage: Derfor stråler Mette-Marit

Kronprinsesse Mette-Marit

Kronprinsesse Mette-Marit

Foto: Ritzau/Scanpix
Kronprinsesse Mette-Marit har i en periode holdt sig i baggrunden i officiel sammenhæng. Forleden var hun på officiel royal opgave, og hun strålede af glæde over at være tilbage.

Norges kronprinsesse Mette-Marit bød på masser af overskud og god udstråling, da hun efter en længere tid uden at være på officiel royal arbejdsopgave, igen var tilbage som repræsentant for kongehuset.

Mette-Marit sendte hilsen

Kronprinsessen sendte via det norske kongehus’ sociale medier er hilsen, da man markerede Norske Kvinders Sanitetsforenings 125-årsdag.

Mette-Marit virkede glad og veloplagt da hun sendte den digitale hilsen til Sanitetskvinderne, som er en del af Norges største kvindeorganisation.

Kæmpe organisation

NKS er desuden en af ​​Norges førende humanitære organisationer.

Organisationens vigtigste fokusområder er kvinders sundhed og levevilkår, og man er  involveret i humanitært arbejde, såsom drift af hospitaler og plejehjem. 

Sagde tillykke

Kronprinsessen ønskede tillykke med 125-års dagen.

Kronprinsessen hyldede både mænd og kvinder indenfor den norske sundhedssektor, der i løbet af corona-pandemien har været hårdt presset.

- Jeg sender jer alle en varm hilsen og gratulerer med 125 vigtige år. Gratulerer med dagen, sagde kronprinsesse Mette-Marit hjemme fra de royale gemakker.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden