Onsdag, 1. april 2020 — af Ulrik Ulriksen

Kronprins Haakon: I har afgørende betydning!

Kronprins Haakon
Kronprins Haakon
Foto: Aller Foto
For Norges kronprins Haakon er det vigtigt at sende en stor tak til en helt særlig gruppe medarbejdere, der har en vigtig funktion i denne tid med coronakrise.

Norges kronprins Haakon har været meget aktiv hjemme fra Skaugum, hvor han opholder sig med kronprinsesse Mette-Marit og parrets børn i denne tid med corona-udfordringer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Haakon har takket hele den norske befolkning for deres adfærd i denne udfordrende tid, og nu retter han en særlig tak til en måske lidt overset gruppe på arbejdsmarkedet.

Kronprinsen takker alle Norges rengøringsassistenter, som har en ekstraordinær stor betydning i denne tid.

Det gjorde han i en FaceTime-samtale med tre udvalgte rengøringsassistenter.

I har en afgørende betydning

– I har afgørende betydning for vores samfund. Tak for det vigtige arbejde I og alle jeres kolleger udfører i Norge, lød det fra Haakon.

Rent og smittefrit

De tre rengøringsassistenter, kronprinsen talte med, er alle på arbejde i denne tid for at sørge for, at der er rent og smittefrit hospitaler og andre steder, mennesker skal opholde sig sammen i denne tid.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Vigtigt arbejde netop nu

– Arbejdet I udfører på hospitaler, i dagligvarebutikker og andres vigtige steder i samfundet er utroligt vigtigt – hver dag, men særlig nu med virusudbruddet, vi har i Norge og i hele verden, sagde kronprins Haakon til den måske lidt oversete gruppe på arbejdsmarkedet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden