Fredag, 3. april 2020 — af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mette-Marit: I har al grund til at være stolte!

kronprinsesse mette-marit
Kronprinsesse Mette-Marit.
Foto: Mega
Coronakrisen har ført til store ændringer i den måde kongelige og alle andre nordmænd og -kvinder arbejder. Kronprinsesse Mette-Marit er imponeret af alles indsats i denne tid.

Norges kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon arbejder hjemme fra Skaugum i denne tid med coronakrise, og for kronprinsparret er det vigtigt at holde tæt kontakt til deres landsmænd og -kvinder i denne svære tid med corona-udfordringer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mette-Marit talte med Kirkens Bymission

Kronprinsessen har senest via de sociale medier og samtaler takket de mange mennesker, der arbejder ekstraordinært hårdt i denne periode.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mette-Marit henvendte sig i går til Kirkens Bymission, som arbejder for at hjælpe sårbare grupper i samfundet.

– I har al grund til at være stolte af det arbejde, I udfører, sagde kronprinsesse Mette-Marit i sin hilsen til ansatte og frivillige i organisationen.

Imponeret kronprinspar

– Vi er så imponerede over det arbejde, I udfører – og måden I har ændret organisationen på så kort tid for at sikre, at folk som har behov for Bymissionen i deres hverdag, får den støtte, de har brug for, bare på en lidt anden måde, end de plejer, lød det desuden fra Mette-Marit, der sad med kronprinsen ved sin side i løbet af samtalen via digitale kanaler.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Mette-Marit og Haakon fik vigtig information

Tidligere samme dag havde kronprinsparet fået en orientering om arbejdet i et videomøde med ottee ansatte i Kirkens Bymission.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden