3. apr. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Alle er vilde med Margrethe: Vi har verdens bedste dronning!

Dronning Margrethe
Dronning Margrethe
Foto: Hanne Juul
Danskerne beundrer dronning Margrethe, og det lægger de ikke skjul på i denne tid.

Dronning Margrethe har bedt om ikke at få tilsendt blomster, når hun 16. april fylder 80 år.

Det skyldes den kritiske situation med coronavirus, oplyser kongehuset i en pressemeddelelse, som blev udsendt den 2. april.

- I år opfordrer Dronningen til, at man i stedet sender en buket til en af de mange ældre medborgere, der har det særligt svært i denne tid, lyder det i meddelelsen.

Roser til dronning Margrethe

Dette ønske fra dronningen er virkelig noget, som har fået danskerne til via de sociale medier at sende roser i retning af Majestæten.

Det kan man tydeligt få en fornemmelse af, hvis man bruger bare et halvt minut på at studere kommentarer på kongehusets Facebook og Instagram.

Alle beundrer simpelthen hele Danmarks Margrethe.

Dronning Margrethe er nummer 1

- Vi har verdens bedste dronning, lyder det meget dækkende i en af kommentarerne, og en anden skriver, at vi virkelig har den bedste dronning man kunne tænke sig.

”Sikke en smuk tanke af hende” og ”hurra for vores dronning” skriver et par andre Margrethe fans i forbindelse med dronningens blomster-opfordring.

Hjertet på rette sted

Danskerne melder desuden, at vores dronning er en kvinde med hjertet på det rigtige sted, og flere skriver, at de er stolte af både dronningen og hendes dejlige familie.

Flere nævner også, at de i år online vil sende deres fødselsdagshilsen til dronningen i anledning af hendes 80-års dag den 16. april.

Gratulationer på kongehusets hjemmeside

Det vil nemlig ikke i år på grund af coronakrisen være muligt at møde personligt frem og skrive en fødselsdagshilsen i Det Gule Palæ.

I stedet bliver der fra 14. april åbnet for en gratulationsliste på kongehusets hjemmeside, fremgår det af pressemeddelelsen.

Dronningen fylder 80 år 16. april, og en række af de fødselsdagsfejringer, der var planlagt, er desværre blevet aflyst på grund af corona-udfordringerne i Danmark.

BILLED-BLADET fejrer dronningens fødselsdag

I BILLED-BLADET vil vi naturligvis fejre dronningens store dag med masser af skønne billeder og artikler.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb14-forsider_5.jpg
BILLED-BLADET nr. 14 kan købes fra 2. april 2020.
Foto: BILLED-BLADET

Læs mere om: