20. feb. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Aldrig set før: Svenskerne går amok efter Victoria og Daniels store beslutning

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel
Kronprinsesse Victoria og prins Daniel
Foto: Mega
Det har virkelig sendt chokbølger gennem royale fan-kredse og mange andre dele af det svenske samfund, at kronprinsesse Victoria og prins Daniel i går traf en drastisk beslutning.

Sveriges kronprinsesse Victoria og prins Daniel har denne weekend truffet en drastisk men nødvendig beslutning og er gået ud til offentligheden med en besked om, at de mange rygter om deres nært forestående skilsmisse er helt og aldeles falske.

Victoria og Daniel gør det rigtige

Beslutningen er ekstraordinær i den forstand, at det aldrig er sket før, at et så markant kongeligt par som Victoria og Daniel, Sveriges fremtidige regentpar, på denne måde er gået ud med et dementi om problemer i privatlivet.

Der er dog ingen tvivl om, at det er den rigtige beslutning, hvis man spørger svenskeren på gaden.

Folk er simpelthen gået amok over det, der sket, og det er “amok” ment på den gode måde.

Glæde over kronprinsesseparret

Utroligt mange har kommenteret kronprinsesseparrets opslag med dementiet, og 99 % af kommentarerne hylder Victoria og Daniel og giver udtryk for, at det er dårlig stil at sprede denne slags falske rygter.

Samtidig giver mange i kommentarerne udtryk for, at de aldrig har stolet på rygterne, og at de er glade for, at Victoria og Daniel elsker hinanden og passer godt på sig selv og deres familie.

Mediet Svensk Damtidning melder, at man tidligere i dag har noteret sig, at der var over 6000 kommentarer til opslaget på kongehusets Instagram-profil, og det er lang flere end normalt.

De seneste mange opslag på Instagram-profilen viser, at der sjældent er over 100 kommentarer til et opslag.

Også antallet af kommentarer til kronprinsesseparrets opslag på Facebook er vildt i forhold til det normale – helt vildt.

Aldrig sket før

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel havde nok ikke regnet med, at de i denne sammenhæng ville opleve støtte fra så mange landsmænd og -kvinder, som tilfældet er.

Det må virkelig varme kronprinsesseparret og hele den kongelige familie i en lidt kold tid.

Læs mere om: