2. apr. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Carl Philip og sønnen i kirke: Én detalje gør stort indtryk

Prins Carl Philip
Prins Carl Philip
Foto: Hanne Juul
For nylig var Sveriges prins Carl Philip i kirke, og han havde sin store søn prins Alexander med. En helt særlig detalje ved Carl Philips søn har vakt opmærksiomhed.

For en uge siden kom Sveriges lille nye prins Julian til verden.

Prinsesse Sofia og prins Carl Philip kunne byde deres søn nummer tre velkommen til verden fredag formiddag på hospitalet og allerede samme aften var de tilbage i privaten i Villa Solbacken.

Carl Philip i kirke med Alexander

I søndags var der Te Deum-gudstjeneste i slotskirken i Stockholm i anledning af prins Julians fødsel, og til den gudstjeneste var den stolte far prins Carl Philip i godt selskab med sin ældste søn prins Alexander, mens Sofia og de andre sønner Gabriel og Julian blev hjemme.

Prins Alexander og prins Carl Philip
Prins Alexander og prins Carl Philip
Foto: Henrik Garlöv/Ritzau Scanpix
Prins Alexander og prins Carl Philip
Prins Alexander og prins Carl Philip
Foto: Henrik Garlöv/Ritzau Scanpix

Første gang i lang tid

Det var første gang i lang tid, at fireårige Alexander deltog i en officiel begivenhed som en del af kongehuset, og det var noget af en overraskelse for offentligheden, der ikke har set prins Alexander, siden Carl Philip og Sofia sendte en hilsen med et familieportræt af sted til svenskerne i december.

Mange reaktioner

På kongehusets sociale medier har der været mange reaktioner på gensynet med prins Alexander.

Det er ifølge mediet Svensk Damtidning især drengens lange hår, der vækker opmærksomhed.

Alexander skiller sig ud

- Så nuttet, så dejligt at han får lov at have langt hår i stedet for de velfriserede og kortklippede frisurer hos drenge i kongehuset, lyder det i en af kommentarerne, mens en anden skriver ”han er så sød”.

Der er desværre også enkelte, der har knap så pæne ord at sige om prins Alexanders hårpragt, men heldigvis bliver Alexanders frisure forsvaret på de sociale medier.

- Er ret chokeret over negative kommentarer her! Fra voksne mennesker! Har man intet pænt at sige, skal man være tavs! Skam jer, skriver en person som forsvar.

Læs mere om: