Dette har Carl Gustaf hygget sig med under coronakrisen

Dronning Silvia og kong Carl Gustaf

Dronning Silvia og kong Carl Gustaf

Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET
I en ny tv-dokumentar fortæller Sveriges kong Carl Gustaf lidt om, hvad han helt privat har fået tiden til at gå med i løbet af et meget anderledes år.

Kong Carl Gustaf kommer med en sjov afsløring i den nye tv-dokumentar ”Kungahuset 2020”, som vises på TV4 den 25. december.

Carl Gustaf er vild med tv

I et interview med TV4’s reporter Rania Shemoun Olsson fortæller kongen, at han i løbet af året har fået rigtig meget tid til at hygge sig i sofaen foran sit og dronning Silvias tv.

Nyheder og sport

Kongen ser meget nyheder, så han hele tiden kan holde sig godt orienteret om, hvad der sker i ind- og udland.

Og så er Carl Gustaf glad for at se sport i tv.

I løbet af vinterhalvåret er han meget begejstret for at følge med i vintersport som for eksempel skiskydning og alpin World Cup med discipliner som slalom og styrtløb.

Fladskærm i pejsen

Ifølge det svenske medie Svensk Damtidning er det royale fladskærms-tv placeret et ret genialt sted i dagligstuen på slottet hjemme hos Carl Gustaf og Silvia.

Kongen har tidligere fortalt, at han og dronningen har deres tv placeret i en gammel åben pejs, som man naturligvis ikke tænder op i mere.

Nu er det udelukkende fjernbetjeningen, der skal i brug for at få sat blus på pejsen på Drottningholms Slot og Stenhammar Slot.

BILLED-BLADET som abonnement?Klik her og læs hvordan!

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden