Søndag, 13. december 2020 - af Ulrik Ulriksen

Dette har Carl Gustaf hygget sig med under coronakrisen

Kong Carl Gustaf og dronning Silvia
Dronning Silvia og kong Carl Gustaf
Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET
I en ny tv-dokumentar fortæller Sveriges kong Carl Gustaf lidt om, hvad han helt privat har fået tiden til at gå med i løbet af et meget anderledes år.

Kong Carl Gustaf kommer med en sjov afsløring i den nye tv-dokumentar ”Kungahuset 2020”, som vises på TV4 den 25. december.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Carl Gustaf er vild med tv

I et interview med TV4’s reporter Rania Shemoun Olsson fortæller kongen, at han i løbet af året har fået rigtig meget tid til at hygge sig i sofaen foran sit og dronning Silvias tv.

Nyheder og sport

Kongen ser meget nyheder, så han hele tiden kan holde sig godt orienteret om, hvad der sker i ind- og udland.

Og så er Carl Gustaf glad for at se sport i tv.

I løbet af vinterhalvåret er han meget begejstret for at følge med i vintersport som for eksempel skiskydning og alpin World Cup med discipliner som slalom og styrtløb.

Fladskærm i pejsen

Ifølge det svenske medie Svensk Damtidning er det royale fladskærms-tv placeret et ret genialt sted i dagligstuen på slottet hjemme hos Carl Gustaf og Silvia.

Kongen har tidligere fortalt, at han og dronningen har deres tv placeret i en gammel åben pejs, som man naturligvis ikke tænder op i mere.

Nu er det udelukkende fjernbetjeningen, der skal i brug for at få sat blus på pejsen på Drottningholms Slot og Stenhammar Slot.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden