2. jun. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Endelig skete det igen: Silvia og Carl Gustaf nød helt speciel aften

Dronning Silvia og kong Carl Gustaf
Dronning Silvia og kong Carl Gustaf
Foto: Fredrik Sandberg/Ritzau/Scanpix
For Sveriges kongepar var det helt fantastisk for første gang i lang tid at være ude i byen til en musikalsk hyggeaften.

Dronning Silvia og kong Carl Gustaf var endelig efter lang tids venten på grund af corona-situationen en tur i byen i Stockholm tirsdag aften for at nyde en koncert.

Silvia og Carl Gustaf ankom med stil

I fint og lunt junivejr ankom kongeparret til Tyska kyrkan i bydelen Gamla stan i Stockholm, som ligger bare et par hundrede meter fra Kungliga slottet.

Det var Stockholm Early Music Festival, som blev åbnet med den fornemme begivenhed, der tiltrak sig royal interesse.

Flot jubilæumsaften

Både kongen og dronningen har været til koncert på festivalen tidligere, og de var glade for i år at være tilbage for at deltage i markeringen af festivalens 20-års jubilæum.

Dronning Silvia og kong Carl Gustaf ankom til jubilæumskoncerten klokken halv otte på den smukke aften, der ifølge Svensk Damtidning blev indledt Med Vivaldis De fire årstiider fortolket af violinisten, dirigenten og countertenoren Dmitry Sinkovsky og hans ensemble La Voce Strumentale.

Fantastisk koncert

Både for kongen og dronningen og de øvrige blandt publikum var det fantastisk at være til koncert og opleve den særlige nerve ved en live-event.

Læs mere om: