Tirsdag, 24. marts 2020 — af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel på vigtigt arbejde i privaten

Foto: Kungahuset
Hjemme på Haga Slott arbejder Sveriges kronprinsessepar flittigt i denne tid. De har blandt andet fuld fokus på coronakrisen i det svenske samfund.

Sveriges kronprinsesse Victoria og hendes mand prins Daniel arvejder så meget de kan hjemme fra privatadressen på Haga Slott, hvor de i corona-krisen har deres dagligdag sammen med børnene prinsesse Estelle og prins Oscar.

Victoria og Daniel på FaceTIme

Victoria og Daniel havde søndag 23. marts travlt med via FaceTime og andre digitale kommunikationsveje at kontakte organisationer og virksomheder, som berøres af coronakrisen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der skal gøres noget

Det melder kronprinsesseparret ud via kongehusets egen digitale hovedplatform kungahuset.se, hvor de stiller skarpt på, at der skal gøres noget for den private og offentlige sektor i denne svære tid.

Stor uro i Sverige

I Sverige er der stor uro på grund af risikoen for sygdom og øget smitte, og mange er nervøse for det, der venter i den nære fremtid, og for hvordan deres kære har det i disse dage.

Med deres initiativ hjemme fra Haga Slott forsøger Victoria og Daniel at italesætte problemet og ønske alle i Sverige det bedste.

Opbakning til alle

I sidste uge tog kronprinsessen og hendes mand hjemme fra privaten hul på arbejdet med at ringe rundt til et stort antal svenske organisdationer og virksomheder for at vise deres opbakning til alle.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

I går fortsatte Victoria og Daniel med den royale opbakning og sendte en hilsen til alle medarbejdere, som er berørt af corona-situationen.

Giv BILLED-BLADET i gave og glæd én du har kær.
Giv BILLED-BLADET i gave og glæd én du har kær.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden