Mandag, 8. marts 2021 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Victoria skal corona-testes før comeback

Kronprinsesse Victoria

Kronprinsesse Victoria

Foto: Jonas Ekströmer/Ritzau/Scanpix
Kronprinsesse Victoria er snart i fysisk forstand tilbage I aktion på en officiel opgave. Først skal hun dog corona-testes.

Sveriges kronprinsesse Victoria skal i aktion igen på officiel opgave for kongehuset, når hun fysisk deltager i åbningen af en kæmpe sportsbegivenhed.

Efter mere end fire måneder ser svenskerne frem til at opleve deres kronprinsesse på opgave udenfor privaten på Haga Slot.

Kronprinsesse Victoria skal testes

Victoria skal dog testes for corona, før hun kan være med i åbningsbegivenheden om to uger i Globen i Stockholm,  hvor der er VM i kunstskøjteløb.

– Ja det er korrekt. Kronprinsessen er fysisk til stede i Globen, siger Fredrik Pallin, som er kommunikationsansvarlig ved VM i kunstskøjteløb, til mediet Svensk Damtidning.

Åbningsceremoni med kronprinsessen

– Der bliver en åbningsceremoni med kunstskøjteløberne, og så åbner kronprinsessen mesterskabet, siger Pallin.

Victoria elsker kunstskøjteløb, og for seks år siden åbnede hun også EM-stævnet i Sverige.

Sikkerhed i top

Alle sikkerhedsforanstaltninger i relation til corona-truslen er helt i top.

– Alt vil være strengt corona-sikret. Hele VM i kunstskøjteløb vil blive gennemført i en såkaldt boble, og alle udøvere vil være adskilt fra alt andet personale, lyder det fra arrangørerne, der kan fortælle, at kronprinsessen skal testes samme dag, som hun er med til åbningshøjtideligheden den 24. marts i Globen i Stockholm.

– Kronprinsesses skal testes, lige inden hun kører til Globen. Og hun vil hele tiden holde behørig afstand til deltagerne, lyder det fra Frederik Pallin til Svensk Damtidning.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden