Onsdag, 25. maj 2016 - af Juliane Olsen

Prinsesse Sofia valgte budgetkjole til officielle billeder - og stilen storsælger

Prinsesse Sofia, prins Carl Philip og prins Alexander

Prinsesse Sofia, prins Carl Philip og prins Alexander

Foto: AOP
Den nybagte mor prinsesse Sofia danner i den grad mode med sit valg af tøj på de nye officielle billeder af hende med sønnen, prins Alexander.
Den 31-årige prinsesse Sofia blev i april mor til sønnen prins Alexander, og på prins Carl Philips fødselsdag blev der offentliggjort nye billeder af den lille familie.   De utroligt smukke billeder blev taget på Drottningholm Slot af den 33-årige fotograf Erika Gerdemark og er altså offentliggjort den 13. maj.   Da billederne blev offentliggjort i medierne, fik prinsesse Sofia en del ros for sin stil, som hun ved denne lejlighed holdt budgetvenlig.   LÆS MERE: Prinsesse Sofia: Den første tid som nybagt mor  

Kvinder ønsker sig prinsesse Sofias stil

Blusen, hun bar, var fra H&M, mens den hvide kjole med de korte ærmer var af mærket Lindex til en værdi af blot 240 kroner.   Desuden er bukserne af mærket Tiger of Sweden, skoene fra Gianvito Rossi, mens armbåndene er design fra Project Playground og Sophie by Sophie.   Nu viser det sig ifølge Svensk Damtidning, at mange kvinder ønsker sig en kjole som prinsesse Sofias.  

Prinsesse Sofia følger kronprinsesse Victoria

Den hvide kjole er nemlig udsolgt i adskillige Lindex-butikker, og ude hos forhandlerne taler man nu om ”Sofia-effekten”.   Dermed fortsætter prinsesse Sofia også med at følge kronprinsesse Victorias eksempel ved også at vælge tøj fra H&M.   For de fleste er nok ganske kærkomment, at de kongelige vælger tøj med priser, der også er tilgængelige for de fleste.  

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

 
Foto: AOP
 
Foto: AOP

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden