Fredag, 5. februar 2021 - af Ulrik Ulriksen

Sådan forbereder Victoria sig på udfordrende fremtid

Kronprinsesse Victoria
Kronprinsesse Victoria
Foto: Kungl. Hovstaterna/Ritzau Scanpix
For Sveriges kronprinsesse Victoria er det vigtigt at orientere sig om vigtige emner og samtidig sætte fokus på udfordringer her og nu.

Kronprinsesse Victoria er utroligt bevidst om sin skæbne som tronarving, og dette stiller store krav til hende både nu men naturligvis også i fremtiden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsesse Victoria vil vide alt

For Sveriges kronprinsesse er det vigtigt at orientere sig om betydningsfulde emner og samtidig sætte fokus på aktuelle udfordringer.

Victoria gør alt for at følge med i strømningerne i tiden, så hun står stærkt i billedet som en kongelig, der har stor viden og forstår sin pligt til at forsøge at gøre en forskel.

Engageret kronprinsesse

Victoria engagerer sig i mange sager, og hun ønsker konstant at få mere viden.

På en helt normal arbejdsdag torsdag den 4. februar var det til at se, hvor alsidig Victoria er, og hvor meget hun brænder for sit virke som kongelig.

Victoria var til digitalt møde om klodens store klimaspørgsmål hjemme fra Haga Slot.

Kronprinsessen blev briefet om Sveriges rolle i forbindelse med løsningen af internationale klimaudfordringer samt løsningen af problemer i relation til pandemien.

Situationen i USA

Samme dag var Victoria til digitalt møde om den politiske situation i USA fra privaten på Haga Slot.

Victoria fik af en ekspert fra Uppsala universitet et overblik over den indenrigspolitiske situation i USA efter præsidentvalget.

Nysgerrigt individ

Kronprinsesse Victoria er i det hele taget et meget nysgerrigt individ, og blandt de mange andre emner, hun interesserer sig brændende for er svensk historie og kongehusets historie gennem de seneste par hundrede år.

Kronprinsessen har efterhånden en stor almen viden, og det er af afgørende betydning, når hun nu og fremadrettet skal levere godt i rollen som markant medlem af det svenske kongehus

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden