12. apr. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Sådan har vi aldrig set den svenske kongefamilie før

Kronprinsessefamilien
Kronprinsessefamilien
Foto: Lars H. Laursen
Påsken for den svenske kongelige familie og alle andre er anderledes i år på grund af coronakrisen. Sveriges kongelige familie har for første gang sendt hinanden og det svenske folk en historisk påskehilsen via de digitale medier.

Sveriges kongelige familie har for første gang nogensinde påskehygget via Skype, og det har de lavet en sød video af, som kan opleves på de digitale medier.

Estelle og familien i fin form

- Vi savner jer, siger Kronprinsesse Victoria til hele familien, mens hun og prins Daniel, og børnene prinsesse Estelle og prins Oscar hygger hjemme på Haga Slot.

Estelle fortæller stol kong Carl Gustaf og dronning Silva, der er på Stenhammar Slot, at hun har lavet et påskekort til dem.

– Det skal forestille en Lama. Og så har jag skrevet ”God påske mormor og morfar. Kærlig hilsen, Estelle", lyder det fra prinsesse Estelle io videoen.

Florida og Villa Solbacken

Også prinsesse Madeleine og Chris O’Neill og parrets børn kan fra deres hjem i Florida opleves i den royale påskevideo, som også viser Prins Carl Philip og prinsesse Sofia og deres børn hjemme fra deres Villa Solbacken.

Silvia og Carl Gustaf er glade for Skype

- Det her må vi gøre noget oftere, siger en glad dronning Silvia midt i familiehyggen via Skype.

- Når vi ikke har mulighed for at mødes, så går det i hvert fald fint at gøre det på denne måde, lyder det i den historiske påskehilsen fra kong Carl Gustaf.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb15-forsider.jpg
Foto: BILLED-BLADET

Læs mere om: