3. sep. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Sofia efter modbydelige angreb: Jeg måtte søge hjælp!

Prinsesse Sofia og prins Carl Philip.
Prinsesse Sofia og prins Carl Philip.
Arkivfoto: MEGA
En ærlig og meget åben prinsesse Sofia har den altoverskyggende hovedrolle i helt ny dokumentar, der vises i bedste sendetid i aften.

Der er fuld fokus på Sveriges prinsesse Sofia i en ny tv-dokumentar ”Prinsesse Sofia – Project Playground”, som i aften vises på Sveriges største kommercielle tv-kanal TV4 klokken 21.00.

I TV4’s nye dokumentar om prinsesse Sofia, 35, stilles der skarpt på den første svære tid som prinsesse.

Det er tv-journalisten Renée Nyberg, der har talt med Sofia ved flere lejligheder.

Prinsesse Sofia blev påvirket

– Det sværeste har nok været at leve op til alle forventninger, siger Sofia i dokumentaren, og hun fortæller desuden, at hun modtog mange hadefulde beskeder fra almindelige svenskere i sine første år som prins Carl Philips partner.

De modbydelige angreb på hendes person ramte Sofia hårdt.

– Da blev jeg vældigt påvirket. Jeg kunne ikke forstå, at folk kunne hade mig så meget, lyder det fra prinsesse Sofia, der blandt andet blev angrebet, fordi hun havde været med i tv-programmet Paradise Hotel.

Carl Philip støttede

Heldigvis blev Sofia bakket op afsin familie og af prins Carl Philip, og det betød alt for hende.

- Havde vi ikke talt om det sammen, så var det aldrig gået. Vi er gode til at kommunikere med hinanden, siger Sofia i TV4-dokumentaren, og os så afslører hun, at hun måtte søge professionel hjælp.

Søgte hjælp

– Jeg måtte søge hjælp og begyndte at tale med nogen, en professionel, for at få styr på mine tanker og rette tankerne mod det, som betyder noget. For ellers er man jo tilbøjelig til at rette tankerne mod sig selv og blive selvdestruktiv, kommer det i tv-dokumentaren fra prinsesse Sofia.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se de helt nye billeder fra en dejlig dag med kronprinsfamilien i Kancellihuset i Fredensborg, og så byder vi på et fantastisk gemmehæfte med dronning Anne-Maries og prinsesse Benediktes flotteste gallakjoler.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb36-forsider_1.jpg

Læs mere om: