30. jan. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Svenskerne i oprør: Det er alt for farligt Sofia

Prinsesse Sofia
Prinsesse Sofia
Foto: Karin Törnblom/Ritzau Scanpix
I Sverige har det midt i en coronatid delt vandene at se gravide prinsesse Sofia på arbejdsbesøg på et hospital i Stockholm.

Det er et godt stykke tid siden, at man har set gravide prinsesse Sofia på opgave, men i denne uge skete det endelig igen.

I Sverige er alle begejstrede for at se gravide prinsesse Sofia igen i forbindelse med, at hun besøgte en afdeling på hospitalet Sophiahemmet i Stockholm.

Prinsesse Sofia skal passe på sig selv

Der er dog også mange svenskere, som er bekymrede for prinsesse Sofia, fordi de mener, at hun udsætter sig selv for at blive smittet med corona i den sidste del af sin graviditet.

På det nye billede på de sociale medier fra Sophiahemmets klinik kan man se Sofias fine bule midt på maven, og så bærer hun naturligvis mundbind og visir.

Alt for farligt

Der er dog en del kommentarer, som anfører, at det er alt for farligt for prinsesse Sofia, der er gravid i syvende måned, at besøge et hospital og hilse på patienter og personale dér.

- Jeg kan ikke forstå, hvorfor en gravid kvinde udsætter sig for risikoen, uanset brugen af værnemidler, lyder det i en kommentar skriver en person, mens et par andre skriver ”kære prinsesse, pas nu på Dem selv” og ”pas godt på Dem selv og held og lykke med graviditet og fødsel”.

Ros til Sofia

De fleste kommentarer på de sociale medier roser dog prinsesse Sofia for med besøget på Sophiahemmet-hospitalet at sætte fokus på de store udfordringer for patienter med en spiseforstyrrelse

Læs mere om: