Svenskerne undrer sig over kronprinsesse Victoria

Kronprinsesse Victoria

Kronprinsesse Victoria

Foto: Aller Foto
Det har vakt en del undren, at kronprinsesse Victoria forleden på nationalt tv sagde noget helt særligt.

På Sveriges nationaldag den 6. juni var kronprinsesse Victoria i fokus på både de sociale medier og på den landsdækkende tv-kanal SVT.

På tv sagde kronprinsessen noget, som har fået svenskerne til at undre sig en smule.

Kronprinsesse Victoria i godt selskab

Victoria havde på nationaldagen hele familien med på Stockholm Slot for at vise tv-seerne rundt i de fine sale og slotsgården.

Da Victoria og hendes mand prins Daniel og børnene prinsesse Estelle og prins Oscar kom til den fornemme festsal Vita Havet, kaldte kronprinsessen således sin mand for ”Daniel” og ikke ”far” foran Estelle, otte år, og Oscar, fire år.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniels med prinsesse Estelle og prins Oscar
Foto: Lars H. Laursen

Kronprinsesse Victoria og prins Daniels med prinsesse Estelle og prins Oscar

– Dér hvor du Oscar står. Og dér hvor Estelle står. Dér dansede Daniel og jeg brudevals, for næsten eksakt ti år siden, den 19. juni 2010, siger kronprinsesse Victoria i tv-klippet.

En god grund

I Sverige er man dog klar over, at der er en helt særlig grund til, at Victoria foran sine børn kalder deres far for ”Daniel”.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Rundvisningen på de digitale medier og nationalt tv var jo ikke kun for Estelle og Oscar, men for alle Sveriges tv-seere.

Tog hensyn til seerne

Og af hensyn til seerne og for at undgå eventuelle misforståelser brugte Kronprinsessen altså Daniels navn, da hun beskrev deres bryllupsdag for snart ti år siden.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden